Nikodem Stelmaszczyk Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Mam bardzo ważne dla mnie pytanie chciałbym ukończyć szkołę zarządzanie Podyplomówki z marketingu dowiedziałem się ze ważne są tam przedmioty typu: matematyka w sumie to obliczanie procentów szybkie odejmowanie oraz dodawanie słyszałem również ze ważny jest język polski historia oraz WOS-wiedza o społeczeństwie.Lecz wracając do mojego pytania. Matematyka nie jest moja mocna strona i nie jestem z niej zbyt dobry a wiec posiadając dużą wiedzę z przedmiotów powyżej ale niestety z matematyki w sumie tylko szybkie liczenie i procenty bym rozumiał to czy to wystarczy?Czy mam szanse na dostanie się do szkoły tego typu..Przepraszam jeśli zle zobrazowałem to pytania jestem z 2 klasie gimnazjum chciałbym pójść w ślady taty i razem z nim prowadzić jego firmę i wyszkolić się w innej dziedzinie kategorii studia z zarządzania oraz marketingu..Jestem tutaj nowy nie do końca odnajduje się na tej grupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ok. Chcesz wybrać szkole średniej a piszesz na forum dotyczącym studiów. Szkoła średnia na nie ma niewielki wpływ. Spokojnie możesz iść do takiej szkoły średniej. Matematyka nie jest aż tak ważna w marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Stelmaszczyk Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dziękuje ci ze nie zignorowałeś mojej wiadomości i odpowiedziałeś mi na nią. Napewno zjawie się tutaj z pytaniami przy wyborze studiów sorka za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...