maagdaaa Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Moja sytuacja wygląda tak, że po 4 semestrze studiów dziennych postanowiłam przenieść się na studia zaoczne. Na mojej uczelni język obcy trwa 4 semestry w trybie dziennym i zostaje zakończony egzaminem, z którego otrzymałam pozytywny wynik. Na studiach niestacjonarnych język obcy trwa 5 semestrów, a ja jako, że mam już zaliczony ten przedmiot, tak jak mi kazano, napisałam podanie do dziekana w sprawie zaliczenia tego przedmiotu i złożyłam go w dziekanacie.Pani z dziekanatu powiedziała mi, że jest ono źle sformułowane, ponieważ przedmiot ten mam już zaliczony i powinno to być podanie, w którym powinnam napisać o zaliczeniu oceny z egzaminu, jednak nie wiem, jak powinno takie pismo być sformułowane. Czy "przepisanie oceny z egzaminu" jest dobrym określeniem dla powyższej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 To podanie raczej powinno być o uznanie zaliczenia przedmiotu na podstawie obecnego wpisu w karcie ocen. Na pewno istotna jest ilość godzina na obu trybach jeśli się pokrywają to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...