masia987 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 albo na agh dla studentów uj? Czy bardzo trudno dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie. To zależy od Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masia987 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 14 godzin temu, Łukasz napisał: Nie. To zależy od Twojej sytuacji. Tak wiem, jednak mam wrażenie że z każdym rokiem "trudność" dostania miejsca jest inna (mam wrażenie że na szczęście jest coraz łatwiej) ale nie orientuję się na tyle dobrze. Wiem że na AGH miałabym praktycznie zagwarantowany, ale UJ ma mniej miejsc więc wydaje mi się że może być z tym gorzej. Przychód na osobę to będzie pewnie z 1400, więc całkiem sporo, jednak wiem że na niektórych uczelniach nie przekreśla to szansy na pokój. Założyłam wątek gdyż ostatnie w internecie są sprzed kilku lat, a tu sytuacja jest bardzo zmienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Jest zmienna i nie jest jednakowa w każdym mieście. O akademik dużo łatwiej niż 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...