heizenberg98 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam. Musze zlozyc deklaracje o podwyzszenie wyniku maturalnego z 2017. Podwyzszam pierwszy raz i tu pytanie czy musze placic za to ? Chcialbym podwyzszyc z rozsz ang, podst mat i dopisać geo. Slyszalem ze oplaty są od 3-go przystapienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikku94 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Za nowy dopisany przedmiot nic nie płacisz.Płacić musisz dopiero jak podchodzisz za trzecim razem lub podwyższasz trzeci raz dany przedmiot.Czyli jak podwyższasz to będzie drugi raz tak naprawdę więc nic nie płacisz, ale jak za rok byś chciał podwyższyć to płacisz 50 zł od przedmiotu bo to był by już trzeci raz.Pamiętaj że deklaracje inne są dla absolwentów i dla uczniów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heizenberg98 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jestem absolwentem od 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 I jakie jest pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heizenberg98 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Są do 8 lutego tak ? Orientujecie się co trzeba wziąć do złożenia takich deklaracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Lub do początku ferii w Twoim województwie. Na pewno dowód osobisty. Sądzę że jeśli w szkole w której zdawałeś to nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 ze starymi maturami też jest tak jak z nową ? Ja mógłbym ponownie starym systemem zdawać czy już nową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Nie. Starej matury nie możesz poprawiać. Nie wiem też co definiujesz jaka stara bo ja definiuje ta do 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heizenberg98 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Na szczescie ferie zaczynaja sie od 12-tego tego miesiaca Moglem to wczesniej kurcze załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dokładnie. To i tak jest na ostatnią chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 nie wiem do którego roku były matury pisane starym systemem. Ale Pan najlepiej wie. Także ja definiuje tą do 2004. Muszę już żyć z takim nieładnym świadectwem dojrzałości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Można ponownie zrobić szkole średnia i przystąpić do matury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 No to jestem zaskoczony Panie Łukaszu. A do jakiego wieku można ponownie zrobić szkołę średnią ? A musiałbym iść ponownie do 3- letniego technikum po ZSZ czy mógłbym pójść do liceum ? Ja byłem najpierw w ZSZ a potem technikum 3-letnie po ZSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Musiałbym płacić za ponowne szkolnictwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie wiem nie znam się na szkolnictwie średnim. Są licea roczne przygotowujące do matury często bezpłatne. Zadzwoń do OKE powinni pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...