BalckSkin Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Jestem studentem Nawigacji na Akademii Marynarki Wojennej. I mam pewien dylemat, a mianowicie czy dla armatora jest znaczace lub robi roznice gdzie studiuje (jako kadet na praktykach) czy studiowalem (przyszla praca) ? Bardzo mi sie podoba studiowanie na tej uczelni ale czy Akademia Morska Gdynia/ Szczecin nie jest lepsza pod wzgledem znalezienia praktyk i pracy ? Zastanawialem sie jeszcze nad Szkola Morska w Gdynia tylko ze tam nauka jest platna i przygotowuje tylko (albo az) do uzyskania dyplomu oficera wachtowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 AMW to bardzo dobra uczelnia. Szczególnie pod względem wojskowym. Ty pewnie jesteś na studiach cywilnych i stąd Twoje dylematy. Myślę że wszędzie lepiej tam gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...