Bilbo Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Witam jestem w 3 klasie technikum do matury jeszcze troche czasu jest i sie tak zastanawiam jaki kierunek dobry po maturze. Ogolnie zaczelem sie uczyc programowania w java i mnie to zaciekawilo +jeszcze mysl ze moge robic wlasne aplikacje na andrioda dodatkowo mnie motywowala ale z drugiej strony mysle sobie przeciez kazdy kto spedza czas przy komputerze pomysli ze jest informatykiem i ciezko na takie studia byloby sie dostac. Lubie prace przy komputerze. Interesuje mnie Studia związane z przyrodą zwierzeta i ich przyzwyczajenia itp, uprawa roslin i ich wlasciwosci ,lubie las ,wies nature bo mieszkam akurat w takim regionie. Myslalem na takimi zawodami jak programista , leśniczy , straż graniczna takie przedmioty jak Studia na kierunku chemia i fizyka wogole mnie nie interesuja , juz w gimnazjum nauczyciele zdazyli mnie do tego obrzydzic. Jakie kierunki by do mnie pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Trudno powiedzieć co by do Ciebie pasowało. Na pewno informatykę warto rozważyć. Pomysl też o biotechnologii lub nawet bioinformatyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boraksy Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Pójdź na informatykę i sprawdź, czy to jest dla Ciebie. Zawsze możesz zrezygnować!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dla mnie takie sprawdzenie jest bez sensu. Szgoda pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...