heizenberg98 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam. Za rok idę na studia, prawdopodobnie ekonomiczne na UEK. Mam rok czasu i nie chce go zmarnować, do wyboru mam studium 2-letnie lub kurs. Nie mogę się zdecydować co wybrać. Głównie patrze na to aby sobie dorabiać podczas studiów w późniejszym czasie. Jeśli chodzi o kurs myślę nad Grafikiem Komputerowym ( płatne ) z kolei jeśli miałbym chodzić na technika to w grę wchodzi informatyka, mechatronika, elektronika. Chodzi mi o to gdzie zdobędę najwięcej doświadczenia do wykonywania pracy/dorabiania sobie. Mógłbym pracować także w domu czy tam mieszkaniu bo zamierzam iść na dzienne. Powiedzmy że każdy z tych kierunków będzie prowadzony na wysokim poziomie. Patrzmy tylko na pryzmat tego co jest najbardziej opłacalne. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Po co Ci taka szkoła policealna, od tego masz studia podyplomowe, które dają Ci dużo większe uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heizenberg98 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 tak tylko że podyplomową można zrobić dużo później Mi chodzi o to że taka policealka trwa 4 semestry i mógłbym dorabiać po studiach Polecacie coś takiego jak grafik komputerowy ? Trwa 2 semestry czyli cały mój gap year. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Problem polega na tym, że sama policealna do pracy grafika to może się okazać za mało. Podyplomowe czy Kursy dobiera się pod to czym chce się człowiek zajmować w przyszłości. Nie twierdzę że nie. Sam robiłem policealna i teraz wiem że do niczego mi się nie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...