_Monika_ Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Cześć, mam na imię Monika. Od 8 lat pracuję jako "Jakościowiec" w firmie Automotive. Z kilku powodów muszę i chcę zdobyć wyższe wykształcenie Pracę "po studiach" już mam tylko studiów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Hej. Fajnie, będziesz mogła dzielić się z nami swoimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszzzka Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 To my jako forumowiczów witamy Ciebie:) zasada jest odwrotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...