szalonydywan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam, mam problem bo nie znam sie na tych sprawach papierkowych a jesli nie ma potrzeby nie chce dalej w to brnąć. Otóż osoby zarabiajace w mojej rodzinie czyli rodzice poszli do urzędu skarbowego. Otrzymali informacje o dochodzie i posze tam tak 1.Dochód wyniósł 50 000 zl 2.Podatek należny wyniósł 2000 zl 3. Składki na ubezpieczenie społeczne odliczone od dochodu wyniosly 5000 zl I teraz mam pytanie czy uczelnia bierze pod uwage tylko nr 1 Dochód czy 2 i 3 trzeba odjąć od tego dochodu i podzelic na 12 miesiecy i na liczbe osob w rodzinie? Czy tylko ten dochod lodzielic na 12 i liczbe osob w rodzinie (bo jak tak to dochod na 1 osobe przekracza limit) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 to takie proste:) wystarczy zadzwonić do działu stypendialnego na swojej uczelni, odpowiedzą CI szybko i najbardziej rzeczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalonydywan Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dzwoniłem już i nie dogadałem się z panią powiedziała żeby najlepiej przyjechać to wytłumaczy ale ja mam 100 km do uczelni to nie będę po to specjalnie jechał więc napisałem tutaj ale jeśli nie wiecie to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A nie możesz napisać takiego maila do Pani z działu stypendiów, będziesz miał na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...