Bartolini Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam, mam odnośnie kilka pytań dotyczących WZ PW. Mianowicie, byłem wczoraj na tym wydziale i wydzial ten miesci sie na osiedlu moje pytania to: Czy istnieja jakies parkingi dla studentow w okol tego wydzialu? Oprocz tej ciasnej uliczki. Obok wydzialu widzialem jakis szlaban i tam parking, ale nie jestem pewny czy to jest parking dla studentow czy raczej dla pracownikow tylko. Moze studiuje ktozarządzanie i inzynierie produkcji na tym wydziale i moglby mi opisac jak wyglada studiowanie tego kierunkuod srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obik98 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Z tego co się dowiadywałem, istnieje możliwość wykupienia miejsca, które się opłaca za jeden semestr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolini Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Rozumiem. Czyli można sobie bez problemu zaprakować auto bez obawy, że ktoś sobie pozwoli na głupi dowcip uszkodzenia? A jak z bezpieczenstwem w tej dzielnicy Warszawy?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...