michcia Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Od zawsze chciałam studiować geodezję, niestety dostałam się na inżynierię środowiska (Politechnika Warszawska). Teraz mam przed sobą ogromny dylemat i nikt nie jest w stanie udzielić mi jakiejś sensownej rady. Iść na studia dzienne na kierunku, który średnio mnie interesuje, czy na studia zaoczne na tym wymarzonym ? Jakie są w ogóle perspektywy na znalezienie pracy po studiach zaocznych na kierunku technicznym ? Czy pomogłoby mi cokolwiek gdybym w międzyczasie zrobiła sobie technika geodetę i szukała pracy w zawodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Odpowiedź jest prosta i oczywista. Studia niestacjonarne na wymarzonym kierunku. Studia te niczym się nie różnią od tych stacjonarnych. Dodatkowo masz kilka lat czasu na pracę i zdobywanie doświadczenia które jest bardzo potrzebne. W techników się w ogóle nie baw bo nic Ci to nie da. Ogólnie studia niestacjonarne dają dużo większe szanse niż te stacjonarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...