baja:) Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam Z racji tego, że czas leci nie ubłagalnie, postanowiłam, że sięgnę po pomoc, sugestie itd. właśnie tutaj W październiku zaczynam III rok studiów licencjackich na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne. Studiuję na Krakowskiej Akademii im. Frycza Modrzewskiego. Zaczynam się powoli zastanawiać nad wyborem kierunku studiów II stopnia. Jak myślicie, nad jakim kierunkiem warto się zastanowić, co wgl można studiować na drugim stopniu po bezpieczeństwie wewnętrznym?? Myślałam nad zrobieniem drugiego stopnia bezpieczeństwa wewnętrznego, ale czy ma to sens?? Jeżeli chodzi o miejsce to myślałam nad zrobieniem magisterki w Trójmieście. Interesują mnie studia niestacjonarne. Z racji tego, że jestem kompletnie zielona w tym temacie, będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Właściwie wyboru dużego nie masz. BW może politologia. Trudno iść w innym kierunku na II stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...