Magda488 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Chciałabym poznać opinie na temat Społecznej Akademii Nauk w Łodzi. Wiem, że było tutaj już kilka takich wątków, ale trochę starsze. Myślę o studiach na tej uczelni dlatego byłoby miło poznać opinie tych, którzy wiedzą cokolwiek o SANie Najbardziej interesują mnie Finanse i Rachunkowość, ale każda informacja się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wątki choć starsze to aktualne. Dobra uczelnia i na pewno warto wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda488 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A mogłabym prosić o jakąś szerszą informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tak. Wyszukiwarka, prawy górny róg forum. Było wiele razy na forum. Nie ma sensu powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda488 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 A mógłby Pan mi jeszcze powiedzieć jak pracodawcy i ogólnie przyszłość związana z pracą ma się do licencjatu na uczelni a ukończenie szkoły policealnej? Prawda, że po policealnej kiepsko z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Trudno porównać szkole policealna. To trochę tak jakbyś skończyła profilowane liceum. Masz taki sam poziom wykształcenia i chcesz to porównać do 1 stopnia studiów. Zdecydowanie studia mają wyższa wartość. Z praca bywa różnie ale studia jej nie gwarantują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda488 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Bardzo Panu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...