Daark Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Hej. Dostałam informacje, że jestem na liście rezerwowej na kierunku geologia stosowana na UW, miejsce 37. Limit miejsc wynosi 100. Jak myślicie mam szanse na dostanie sie. Dostałam sie natomiast na zostać geologiem poszukiwawcza. Ale mam jeden problem bo jutro ide zaniesc papiery na zostać geologiem poszukiwawcza, wolałabym jednak dostać sie na stosowana. Tyle ze przesunięcia na liście będę ogłoszone 24 lipca, a papiery składać należy 25-26 lipca. Wtedy nie bedzie mnie w kraju i nie wiem czy można jakoś przenieść te papiery na ten drugi kierunek(ten sam wydział), czy muszę to zrobić osobiście. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Naprawdę? O tym problemie jest 10 razy dziennie na forum. Użyj funkcji szukaj. Lenistwo nie zna granic. Co 5 mi to samo pytanie. Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Wszystko o tym, co robić będąc na liście rezerwowej - tutaj https://studia.pl/lista-rekrutacji-na-studia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...