adrienboldy Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam, Jestem numerem 121 na liscie kandydatow. Miejsc jest 50, ogolnie brakuje mi 13,5 punkta do osoby na 50 miejscu. Jak duze szansze sa, ze te 71 osob przede mna zrezygnuje? Mowa o Uniwersytecie Gdanskim. Ma ktos jakies doswiadczenia z poprzednich lat? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew21 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie ma szans, aby z tak wysokiego miejsca zmieścić się w limicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Wątpie, żeby tyle zrezygnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrienboldy Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Eh, liczylem, ze moja sytuacja nie jest jeszcze az taka zla. Za mna jeszcze 213 osob.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 ale zwróc uwagę ile osób musiało by zrezgynować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrienboldy Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Podejrzewalem, ze dyplomacja bedzie raczej rezerwowym kierunkiem dla wiekszosci osob. Jestem zeszlorocznym maturzysta, niestety obecny rok robi mnie w balona, mam 20,5pkt wiecej niz bylo koniecznie w poprzednim roku. Pierwsze 10 osob ma wyniki 130pkt+ co znaczy, ze dwa rozszerzenia napisali na 90%+. Edit. I wlasnie sobie uswiadomilem, jestem 71 na liscie rezerwowej, nie 121. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 to i tak za dużo, przy limicie miejsc 50 osób, to musieliby wszyscy zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew21 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 7 godzin temu, adrienboldy napisał: Pierwsze 10 osob ma wyniki 130pkt+ co znaczy, ze dwa rozszerzenia napisali na 90%+. Mój kolega ma pierwszą pozycję na tym kierunku właśnie, ale on pisał olimpiady. Dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Znam takich co mieli 1 miejsce a potem szybko odpadali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...