Maffiozzo Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dzisiaj były wyniki rekrutacji. W internetowej rekrutacji kandydatów jest napisane, że zostałem wstępnie przyjęty. Kierunek, który wybrałem ma 122 miejsc a ja jestem 161 w rankingu. Nie wiem jak to rozumieć. Uczelnia to Akademia Morska Gdynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Było na forum wiele razy, czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maffiozzo Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Niestety nie widziałem podobnego tematu. Mógłby Pan napisać w skrócie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 W ostatnim tygodniu temat pojawia się codziennie. Odpisze po raz kolejny to samo. Uczelnie przyjmują ponad limit bo wiedzą ile osób zrezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...