vpk Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam, popełniłem błąd przy wyborze kierunków na studia, nie wzialem kola zapasowego i wychodzi na to ze na nic sie nie dostalem. Mam na oku elektrotechnike na PP, zauwazylem ze dostaly sie tam osoby z 400 na 1000 mozliwych punktow, kiedy ja miałem okolo 560. Myślałem, że będzie druga tura, a okazało się ze miejsc juz nie ma... Czy jest sens pisania podania o stworzenie dodatkowego miejsca z takiego względu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Raczej nie. Możesz napisać podanie do Dziekana ale szansę są bardzo małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpk Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Co w takim przypadku? Czekać aż miejsce te ewentualnie się zwolni? Na większości uczelni jest taka sytuacja, jedyne co wchodzi w gre to studia zaoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Jest wiele uczelni niepublicznych.sa studia niestacjonarne. Można pójść do pracy i zdobywać doświadczenie a za rok poprawić maturę. Rozwiązań masz kilka. Możesz przecież złożyć podanie. Nic złego się nie stanie. Jak ktoś zrezygnuje to może uda się wejść w jego miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...