aga8991 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wie ktoś, czy na FiR na WNE jest wymagane zaświadczenie o braku przeciwwskazań do podjęcia studiów? Bo nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji wymagane_dojkumenty_i_stopien-0.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Skoro nie piszą o badaniach lekarskich to znaczy że nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga8991 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Bo się właśnie zastanawiałam, bo taką karteczkę do lekarza dostałam w liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Jeśli będzie taka konieczność to zostaniesz o tym powiadomiona. Na tym kierunku nie ma przeciwwskazań lekarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...