redlajda Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nie wiem który kierunek wydaje mi się bardziej odpowiedni - każda wypowiedź i opinia bardzo by się dla mnie liczyła (za równo dotycząca kierunku, jak i uczelni) Psychologia na Uniwersytecie Zielonogórskim vs. Komunikacja i psychologia w biznesie na Uniwersytecie Toruńskim? Serdeczne podziękowania za każde słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Zdecydowanie bardziej polecam psychologię jako studia jednolite i magisterskie. Chociaż uczelni nie ma co porównywać bo UMK to jedna z najlepszych w kraju. Jednak kierunek ważniejszy. A na psychologię na UMK nie możesz iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlajda Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dnia 7/15/2017 o 06:07, Łukasz napisał: Zdecydowanie bardziej polecam psychologię jako studia jednolite i magisterskie. Chociaż uczelni nie ma co porównywać bo UMK to jedna z najlepszych w kraju. Jednak kierunek ważniejszy. A na psychologię na UMK nie możesz iść? Niestety na UMK nie ma specjalizacji w psychologii która mnie interesuje :/ Cóż - zobaczę czego będą wymagać ode mnie na UZ. Postanawiam wybrać psychologię i jeśli nie sprosta moim wymaganiom postaram się po pierwszym roku przenieść na "bardziej prestiżową" uczelnię :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Trudno kierować się specjalnością. A co zrobisz jeśli okaże się że na wybraną przez Ciebie specjalność Cię nie przyjmą bo będzie za dużo chętnych mu po prostu ja nie uruchomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...