Karolina8431 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dziś mija termin składania dokumentów na tej uczelni przez osoby zakwalifikowane w pierwszej turze, a do północy można składać przez internet rezygnację z chęci udziału w dalszej rekrutacji albo zgłosić chęć udziału w niej. Wyniki pierwszej tury pojawiły się 7 lipca o północy. Czy myślicie, że nowa lista osób zakwalifikowanych pojawi się dziś o tej samej godzinie? Na stronie uczelni nie ma szczegółowej informacji na ten temat. Z tego, co wiem, kilka osób zrezygnowało z mojego kierunku, ale dalej figurują na liście zakwalifikowanych. Zastanawiam się, czy opłaca się czekać do północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Myślę że tak szybko to nie nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123marta123 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dzwoniłam na jeden z podanych numerów z którymi należy kontaktować się w sprawie rekrutacji- w czwartek późnym popołudniem lub wieczorem pojawić ma się informacja czy w ogóle druga tura będzie miała miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Wszystko będzie zależeć od tego ile osób złoży dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...