Ronnie1307 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Cześć Jestem po technikum pojazdów samochodowych i zastanawiam się nad studiami o kierunku budowa i badania pojazdów samochodowych tylko nie wiem czy to ma sens studiowania tego kierunku ponieważ jak popatrzyłem na przedmioty to większość miałem w technikum Czy jest tutaj jakiś absolwent tej specjalności lub ktoś kto coś wie na ten temat studiów i potrafi mi doradzić czy warto to studiować? Jak wygląda rynek pracy po studiach? (każda informacja będzie dla mnie cenna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Studia są na kierunku MiBM, a specjalnością możesz się nie kierować. SPecjalność wybiera się po 1 lub nawet 2 roku, co w sytuacji jak się na nią nie dostaniesz? MiBM to fajny kierunek i na pewno warty studiowania nawet jeśli jesteś po Technikum Samochodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...