anitaa9244 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jestem na pierwszym roku studiów. Z powodów osobistych nie dostałam zaliczenia z zajęć ćwiczeniowych. Przystąpiłam do egzaminu komisyjnego ale również nie udało mi się go zaliczyć. W związku musze poprawiać rok i ponownie przystąpić do rekrutacji. Mój problem polega na tym, że w sesji letniej miałam kilka egzaminów m.in z wykładów. Jednego z nich nie zaliczyłam i dlatego chciałabym przystąpić do egzaminu poprawkowego we wrześniu. Czy mam taką możliwość? Dodam, że od października zaczynam od nowa ten sam kierunek i chciałabym przepisać częśc ocen, w tym także z tego wykładu jeżeli zalicze go we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nikt Ci nie zagwarantuje że przepisz Ci oceny. Prowadzący powinien Ci pozwolić jeśli do tego czasu nie skreśla Cię z listy studentów. A dlaczego nie chcesz powtarzać roku na zasadzie repety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa9244 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Panie z Dziekanatu przekazały nam informacje że musimy ponownie przejść rekrutację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa9244 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czyli skoro do września nie skreślą mnie z listy studentów to mogę przystąpić do egzaminu poprawkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tak. Rozumiem że to inny przedmiot niż też z którego miałaś komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa9244 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tak, inny. Czy uczelnia może w ogóle skreślić mnie wcześniej niż właśnie po sesji poprawkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Może jednak tego nie zrobi. Skresli Cię dopiero po 20 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...