anonim312 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 cześć, dostałem sie na chemie na UAMie oraz na technologie chemiczna na politechnice poznanskiej co byscie radzili abym wybral bo mam watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looobuziak Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Studiuje technologie chemiczna i polecam ! Akurat w pzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Technologię chemiczną na PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim312 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 ja jestem po bio-chemie i troche obawiam sie fizyki i matematyki na jakim poziomie sa te przedmioty? matme podstawowa zdalem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Matematyka jest ważna ale sobie poradzisz. Fizyka w mniejszym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim312 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 ok dziekuje lukasz to mi pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodikk Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 W dniu 7.07.2017 o 20:04, anonim312 napisał: ja jestem po bio-chemie i troche obawiam sie fizyki i matematyki na jakim poziomie sa te przedmioty? matme podstawowa zdalem na 100% Hej, proszę o pomoc, mam nadzieję odczytasz tą wiadomość. Jestem biolchemem i chcę sie dostac na inżynierię chemiczną w PP, ale ja zobaczyłem, że wymagana jest rozszerzona studiuj matmę. Chcę zapytać : jak sie dostałeś na studia, jakie matury zdawałeś i może wiesz cos na temat progów punktowych na ten kierunek? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodikk Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Hej, wie ktoś, czy można sie dostać na kierunek inżynieria chemiczna na Politechnikę Poznańska, jeśli zdałem biologie i chemię rozszerzenia? Zobaczyłem, że wymagana jest studiuj matmę rozszerzona, a ja jestem biolchemem i nie wiem teraz, co mam z tym wszystkim robic, mam nadzieję ktoś odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Proszę czytać ze zrozumieniem. Maturzysto! 2M - M oznacza matematykę X - oznacza inny przedmiot z listy. Na liście są wspomniane przez Ciebie przedmioty. Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...