Ghorky Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Cześć wszystkim. Chciałabym dowiedzieć się, jak wyglądają studia historyczne (idę na KUL, mam nadzieję, że obejdzie się bez ideologicznych nalotów). Co można po nich robić? Jak dużo pracy wymagają? Czy mozna na nich spotkać prawdziwych pasjonatów, czy raczej ludzi z przypadku? Liczę na opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 www.lublin.studia.net/historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghorky Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Frazesy... Chodzi mi o faktyczne opinie, porady, te sprawy. Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 porady? szukaj pracy podczas studiów, bo po studiach będzie za późno na zdobywanie doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghorky Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 O. Dziękuję. Myślę, że się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...