werka97 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie. Właśnie skończyłam I rok filologii angielskiej. Studiowałam zaocznie, ponieważ nie dostałam się na dzienne. Bardzo chciałabym przenieść się na dzienne, ale mam wątpliwości, czy mi się uda. Poza tym, rozmawiałam z koleżanką, która jest na dziennych i wiem, że mam ogromne zaległości, z którymi mogę sobie nie poradzić. Dlatego chciałabym zacząć te studia od nowa na pierwszym roku na dziennych. Ten sam kierunek i ta sama uczelnia. Poprawiłam maturę, więc mam nadzieję, że tym razem się uda, ale wciąż mam wątpliwości. Już zarejestrowałam się w systemie rekrutacji. Czy, żeby móc się dostać na te studia od nowa to muszę najpierw zrezygnować z tych, na których teraz jeszcze jestem? Czy będzie to przeszkadzało? Na razie nie zrezygnowałam, bo boję się, że znowu się nie dostanę, więc wtedy chciałabym próbować się przenieść, a jak to też się nie uda, to zostać na zaocznych na drugim roku. Czy uczelnia może odrzucić moją ponowną aplikację, jeśli nadal jestem studentką tego samego kierunku tylko w trybie niestacjonarnym? Bardzo proszę o odpowiedź, to pilne. Dzwoniłam do dziekanatu, ale nikt nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 było wiele razy na forum. Nie musisz rezygnować. Zarejestruj się normalnie, wówczas jak się dostaniesz to zrezygnujesz z obecnych studiów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werka97 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...