enterpreneur Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam Mam świadomość, iż problem ten był tutaj poruszany wiele razy, jednak wciąż nie daje mi spokoju jedna kwestia. Złożyłem wnioski do pięciu uczelni - siłą rzeczy, ich terminy ogłoszenia wyników i dostarczania dokumentów się nie pokrywają. Studiując dawniejsze wątki na forum, dowiedziałem się, że w przypadku wcześniejszego dostania się na uczelnię "drugiego wyboru", przy późniejszym sukcesie na tej docelowej, należy przenieść dokumenty. Jak jednak wygląda ta procedura, gdy pierwsza uczelnia, do której wyślę je pocztą, jest znacznie oddalona od mojej miejscowości? Niezbyt wyobrażam sobie wakacyjne pielgrzymkowanie po kraju, a nie jestem pewien czy istnieje możliwość uzyskania zwrotu tą samą drogą. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 No niestety, czekają Cię pielgrzymki po kraju. Chyba, że jakaś uczelnie zgodzi się na kopie dokumentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...