Konrad Słowik Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam Mam dylemat bo muszę wybrać kierunek i zastanawiam sie czy isc na budownictwo czy na mechanikę i budowę maszyn . Co według Was jest bardziej przyszłościowe oraz przy którym kierunku znajdę łatwiej prace ? Dodam że wybieram sie na Agh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W tej chwili jest przesyt budownictwa. Jednak zarówno MiBM jak i wspomniany kierunek przez wiele lat będzie jeszcze bardzo potrzebny na rynku pracy. A co będzie za 30 lat? Nikt nie wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Słowik Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Czyli uwazasz ze lepiej isc na MBiM na dzień dzisiejszy ? Także czytałem rożne fora i MBiM na Aghu jest uważane za najlepsze w Polsce . A myślisz ze znalezienie pracy nie będzię trudne po tych studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Studia pracy nie dają. To chyba najczęściej powtarzane przeze mnie zdanie w ostatnim czasie. Studia dają możliwości. Jeśli już na studiach będziesz pracował to po studiach będziesz już miał doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Słowik Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ok dzięki czyli MBiM chyba daje możliwości ponieważ szeroki zakres specjalizacji można wybrać przynajmniej według mnie ? I ciężka praca na studiach która powinna przynieść efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Specjalizację nie są aż tak istotne. Większość wybiera specjalizację i tak niezgodna z późniejszym zawodem. Daje po prostu pewny fach w ręku który daje szerokie możliwości dostosowania się do rynku pracy chociażby przez studia podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...