twins97 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dodam że jestem po 1 roku fizjoterapii ( jest całkiem fajna tylko boje się że nie znajde pracy po tym kierunku, kursy drogie nawet po kilka tyś..) i dlatego rozważam zmiane kierunku studii na kierunek bardziej techniczny... i ty myśle o biotechnologii lub technologii chemicznej... nie mma pojęcia co zrobić żeby za 5 lat nie obudzić się i nie żałować że nie zmieniałą/zmieniłąm studii. Proszę o opinie kogokolwiek... kogoś może bardziej doświadczonego.... szukam po wielu forach i nei mam pojęcia co zrobić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Tylko czy to Cię interesuje? Technologią chemiczną to świetne studia które dają szerokie możliwości. Z drugiej strony to bardzo trudne studia i dużo wymagają. Jeśli Cię to nie będzie interesować to szybko odpadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twins97 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 kurcze sama nie wiem.. Myśle że jakbym się uczyła to bym sobie poradziła... Od kilku dni nie daje mi to spokoju.. nie wiem jak z rynkiem pracy po tej technologii chemicznej... Nie wiem jaką decyzje mam podjąć dodatkowo nie mam się kogo podpytać bo nikt u mnie nie studiował nic związanego z Studia na kierunku chemia czy biologią A po 2 jutro kończy się rekrutacja na Politechnikę Krakowską i musze szybko decyzje podjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Trochę późno myślisz. Praca po TC jest. Czasami w branży czasami w branżach pokrewnych. Ogarniesz tylko wówczas jeśli będziesz chciała tego się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twins97 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 A twoim okiem lepiej zostać na tej fizjoterapii czy isc na TC ? ( patrząc pod kątem takim że przypuśćmy interesuje cie to i to na równi) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zostałbym na fizjoterapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twins97 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Cytuj Dziekuje za opdpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...