marcin99 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam, chciałbym udać się na studia techniczne, interesuje się front-end developerką. Jednak raczej wolałbym uniknąć informatki. Matura pl-61 inf roz- 26 ang-74 matm pods -56 :/ roz 6 Myślałem, o elektronice lub mechatronice. Jednak wątpię czy z tymi wynikami się tam dostane na jakąś sensowną uczelnie. Preferuje stacionarne jednak myślałem, również o zaocznych automatyce-robotyce na pp. Co wy byście mi doradzili? Podejść jeszcze raz do matury z matematyki przygotować się do niej?(Prawdę mówiąc totalnie olałem matme na maturze w szkole jechałem na 4). A może znacie jakies uczelnie z ciekawymi kierunkami z niskim progiem? Dodam również iż w przypadku rocznej przerwy zajął bym się pracą jako junior developera(wiem jak ciężko z pracą dla juniora, jednak te mam pewną). POMOCY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Lepiej zrobić rok przerwy i studiować to co się chce. Chyba że dostaniesz się na niestacjonarne wówczas warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...