Przyszly Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam Was serdecznie! Obserwując tutaj różne tematy, i przeglądając oferty studiów sam zdecydowałem się zapytać. Czy jest szansa na dostanie się na Politechnike krakowską na transport, bądź gospodarkę przestrzenna, gdy matematykę zdałem w okolicach 64%(podstawową) ang podst koło 74, rozrz. 50, interesują mnie te studia i chciałbym podjąć naukę na politechnice, ale nie wiem czy są jakiekolwiek szanse. Przelicznik wygląda tak P albo 2R, na wydziale na wydziale inżynierii środowiska minimalna ilość punktów na gospodarkę to 40, a na transport na wydziale mechanicznym 48, zatem czy jest szansa, ora czy osoba która jest z fizyką na bakier ma szanse się utrzymać? Z góry dziękuję za odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Trudno będzie się dostać jak i utrzymać na tych kierunkach bez rozszerzonej matury z matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...