Calvito Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Czy można zacząć studia jednolite magisterskie od 4 roku zaocznie? Studiowałem dziennie prawo mniej lub bardziej udanie dotarłem na 4 (nawet na 5 tylko z warunkiem z 7 semestru-niestety niezdanym) Na skutek zaniedbania popartego kwestiami osobisto-rodzinnymi załamałem się itp przez co nierozliczyłem indeksu na 9 semestrze studiów i dostałem list o rozpoczeciu procedury o wykreslenie z listy studentów. Moje pytanie brzmi czy jest możliwym abym podjął studia zaocznie na tym samym uniwersytecie i zaczął je od 4 roku z racji tego iż mam zaliczone 3 całe lata prawie cały 4 rok studiów z wyjątkiem niezdanego warunku. Nie chce iść do dziekanatu rozmawiać na ten temat sugerując jakieś oderwane pomysły od rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Musisz napisać wniosek o przywrócenie lub wznowienie. Jest to możliwe. Zgłoś się do Dziekana na dyżur i porozmawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvito Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ale pytanie brzmi czy wznawiając z dziennych mogę samym wznowieniem przejść na zaoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Tak wystarczy zgoda dziekana. Wyznaczy Ci różnice programowe i będziesz musiał je zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...