MlodyKurczak Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Na PRz? Możliwe. Moja znajoma mówiła, że tylko część zdała na 1 roku. Ale ogólnie to odsiew naturalny i część ludzi nie powinno studiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentxd98 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Rekrutowałeś się już może? Czy ktoś już? Mogę np. zarejestrować się na dwa kierunki na jednym wydziale gdzieś teraz a po wynikach matur jeszcze dosłać ewentualnie zgłoszenie na kolejny kierunek,np. na innym wydziale?(10 lipca koniec rekrutacji,30 czerwca wyniki matury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Chyba kierunek alternatywny możesz wybrać na jednym wydziale, na kolejne nie wiem, czy trzeba się ponownie rejestrować czy nie. Po 30 czerwca możesz się jeszcze rejestrować. Z tym że chyba o informatyce trzeba pomarzyć - na 100 miejsc mozliwe 800 chętnych, więc będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentxd98 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Na automatykę pewnie też jak tylko 45 miejsc teraz,chyba na mechatronikę i mechanikę złożę,ale jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Na mechanikę pewnie i ja bym się dostał (z listy rezerwowej) ale mnie to nie interesuje A AiR to nawet bym nie próbował, chyba ze z rozszerzen po 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...