maciek438943 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Chce sie dostac na Automatyke i Robotyke do Rzeszowa, tylko tam na tym wydziale Elektrotechniki i studia.net/informatyka na politechnice Rzeszowskiej sa studia tylko pierwszego stopnia. Da sie tak zrobic zebym potem zrobil magistra w rzeszowie czy nie bardzo, czy bym musial np do Krk sie dostac i tam zrobic magistra. I bardzo wazne pytanie czy studia na politerchnice rzeszowskiej na AIR a studia w Krk na AGh na Wydział Inżynierii Mechanicznej i Robotyki albo Wydział Elektrotechniki, Automatyki, studia.net/informatyka i Inżynierii Biomedycznej tez automatyki i robotyki to duza roznica??? mAM nadziej ze sie dostane do rzeszowa na AIR albo jak nie to na Mechanika i budowa maszyn albo Mechatronika na wydziale budowy maszyn i lotnictwa i z tego co wyczytalem przed chwila to tam jest napisane ze AIR na PR bedzie od jakiegos ziomowego sezonu albo zle wyczytalem , o co chodzi? mature mam zdana tak : studiuj matmę PP-100% studiuj matmę PR-ok 70% plus minus, moze byc nawet 60% ;/ fizyka- 47% okolo ang PP- 80-90% ang PR-- 70% okolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Chyba zrobią coś z tym, aby byly drugiego stopnia, bo dużo dobrych uczniów ucieka im do właśnie Krakowa - a za tym idzie ucieka im $$$, więc chyba coś pójdzie w tym kierunku plus kwestia co cię kręci, btw mechatronika trochę podobna do AiR w mojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mogą uruchomić II stopień ale nie muszą. Wówczas pozwolą robić II stopień na pokrewnymi kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek438943 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 dzieki dzieki za pomoc , ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...