madzia.xo18 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cześć! Chcę studiować etnologie. Bardzo mi się spodobał ten kierunek i widzę siebie tylko tam. Mam pytanie, czy jest ktoś na forum kto studiował ten kierunek? Co sądzicie o nim? Mieszkam w Grudziądzu i najbliżej mam do UMK. Czy to dobra uczelnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 1. Moja znajoma studiowała etnologię, ale tak jak Ty z pasji. Po tym kierunku bardzo trudno znaleźć pracę w zawodzie. UMK to jedna z najlepszych uczelni w kraju, więc nie ma obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zgadzam się UMK to dobra uczelnia. Jeśli jesteś z Grudziądza zastanów się też nad UG. Tu masz więcej wiadomości http://www.kierunki.net/lupa/4387-etnologia-i-antropologia-kulturowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...