Ameli@ Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dzień dobry wszystkim ! Zarejestrowałam się specjalnie na Wasze forum, aby doradzić się Was w pewnej sprawie. Wybieram się na Pielęgniarstwo, natomiast mam problem którą wybrać Uczelnie. Jeśli moglibyście opisać, chociaż w skrócie, jak wyglądały/wyglądają studia na Waszych Uczelniach to byłabym bardzo wdzięczna. Interesuje mnie m.in. cała organizacja zajęć itp. Np. czy zajęcia praktyczne odbywają się w jednym szpitalu czy w kilku, a zajęcia odbywające się poza szpitalem czy są porozrzucane po całym mieście i cały dzień jest „ w biegu” gdzie ledwo zdąża się przemieścić z jednego budynku do drugiego w krótkiej przerwie.. Interesuje mnie również czy poziomy nauczania różnią się znacząco między Uczelniami (np. dla przedmiotu Anatomia). Czy na niektórych Uczelniach są mniejsze problemy z zaliczeniem tego typu przedmiotów? Oraz jak jest z prowadzącymi, czy są raczej przyjaźni dla studentów, czy stwarzają dużo problemów w zaliczeniach itp. Czy polecacie Wasze Uczelnie, czy zmienilibyście je na inną (np. którą)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Myślę że nie uzyskasz tutaj aż tak precyzyjnych odpowiedzi. Spróbuj pojeździć po wybranych uczelniach i popytać na grupach na Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...