bartklep Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Witam myślę o studiowaniu geodezji i kartografii. Uczyłem sie geografii na poziomie rozszerzonym i z niej bede pisal maturę niestety jednak matematyki uczylem sie na poziomie podstawowym zastanawia mnie czy poradzilbym sobie na takim kierunku. Dodam ze z podstawową studiuj matmę radzę sobie dobrze. Prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Tak, bo przyjmą Cię na podstawie rozszerzenia z geografii. Matematyka jest bardzo ważna ale możesz do października nadrobić zaległości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartklep Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 A jak wyglada fizyka na tym kierunku?bo z nia to juz w ogole mam malo wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jak ogarniesz matmę to fizykę da się zaliczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja bym jednak nie zachęcał do zapoznania się z tym tematem. Taki osób można znaleźć pełno na każdym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartklep Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zapoznalem się i mimo to mnie to nie zniechęciło a skoro wystarcza checi i ciezka praca zeby sobie poradzic to nie widze przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Super! Takie właśnie podejście lubię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartklep Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dziękuję wam za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...