lukhash Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć. Mam pytanie. Obecnie jestem na 2 semestrze studiów magisterskich i chcę je zakończyć lecz mam powtarzanie przedmiotu. Czy mogę je od tak zakończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 To zależy jaka uczelnia. Prywatna czy publiczną. Stacjonarne czy niestacjonarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukhash Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Uczelnia publiczna i studia stacjonarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie będzie problemu. Złóż rezygnację w dziekanacie i po sprawie. Na pewno będziesz musiał wypełnić obiegowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...