angelika1976 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam, potrzebuję pomocy ponieważ w starym indeksie mam wpisaną dobrą ocenę a po przeglądnięciu suplementu dyplomu znalazłam inną ocenę niz ta w indeksie. Chciałam tylko wspomnieć ze tamte studia ukończyłam prawie rok temu, uczelnia weszła pod inną uczelnie i zmienił się rektor. Co mam zrobić teraz? czy wykładowca na obecnej uczelni zgodzi się na przepisanie oceny jeżeli się różnią o pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A co to ma wspólnego z regulaminem Forum? Przenosze. Tak, nowy rektor powinien poprawić dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelika1976 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pierwszy raz jestem na tym forum i nie moglam odnaleźć odpowiedniej kategorii. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelika1976 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A jeszcze mam jeszcze jedno pytanie jak to mniej wiecej wyglada idzie sie do dziekanatu i co dalej? Trzeba jakos to poswiadczyc ze zla jest oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kolejny raz łamiesz regulamin. Czy tak trudno będąc po studiach go przeczytać? Nie pisz post pod postem. Masz opcje edytuj. Tak, musisz udowodnić, że faktycznie dostałaś taka ocenę. Twoim dowodem jest zapis w indeksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...