Juliett20 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Chciałam zapisać się na drugi kierunek studiów na WSB w rekrutacji zimowej. Niestety w poznan.studia.net rekrutacja zimowa obejmuje tylko Podyplomówki z zarządzania i Logistykę. Nie chcę "stracić" roku, dlatego zastanawiam się czy możliwe będzie przeniesienie się np. z studia z zarządzania na Finanse i Rachunkowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Na prywatnej będzie to możliwe pod warunkiem że będą wolne miejsca a na Twoim roku też będzie pełen limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juliett20 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Więc warto zapisać się i później spróbować się przenieść? Bo z tego co wiem na innej prywatnej uczelni (Wyższa Szkoła Handlu i Usług) również istnieje możliwość zapisania się na studia teraz. Niestety także tylko na kierunek Podyplomówki z zarządzania, jednak tutaj do wyboru są ciekawsze specjalności. Na Wyższą Szkoła Pedagogiki i Administracji także można rekrutować teraz(kierunek Administracja). Nie mam pojęcia co zrobić, ponieważ chciałabym zacząć drugi kierunek studiów. Aktualnie studiuję na UAM-ie i nie jestem zbyt zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie wiem czy warto. Istnieje duże ryzyko że się nie zgodzą. Lepiej poczekać pół roku i z rekrutowac się od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...