Michal97 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam Czy jest osoba, która przeniosła się na agh studiując mechanikę i budowę maszyn (po I roku)? Czy jest duża różnica i czy trzeba dużo zaliczać? Wiem, że przedmioty, które są na agh na I roku na pg są na II roku i na odwrót, stąd moje pytanie odnośnie matematyki, fizyki i elektrotechniki i elektroniki. Na czym kończycie te przedmioty (liczby zespolone itp) czyli co musiałbym nadrobić, ponieważ tutaj mat i fiz trwa 3 semestry oraz co najbardziej mnie interesuje to elektrotechnika i elektronika czy jest to trudne do nadrobienia czy przerabiacie wszystko to co jest napisane w syllabusie. Za odpowiedź z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Wszystko to czego nie miałeś musisz zaliczyć, to się nazywa różnice programowe. Jeśli CIę przeniosą wyznaczą CI dokładnie co masz do zaliczenia, więc może być tak, że będziesz musiał leciec normalny program z II rokiem + różnice z 1 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Przyznam, że trochę zaskakujące te przenosiny, bo kierunku nie zmieniasz prawda? Moim zdaniem wszelkich info co i jak musisz zasięgnąć u źródła, najlepiej zacząć od dziekanatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Myślę, że w przypadku przenosin najlepiej spotkać się z Dziekanem Wydziału na który chcesz się przenieść, jego informacje będą wiążące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Też tak myślę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...