Adamos45 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jestem studentem politechniki na informatyce na 1. roku. Generalnie lubię komputery a studiuj matmę nie sprawia mi większych trudności, jednak nie daje mi to dużej satysfakcji. Mam za to pasję, którą zawsze chciałem rozwijać a jest to śpiewanie. Zawsze przy wyborze studiów kierowałem się potencjalnymi zarobkami, a tu INF znacznie przewyższa wokal. Jednak wpadłem na pomysł, żeby za rok studiować dalej na polibudzie a jednocześnie aplikować do akademii muzycznej. Czy to w ogóle da się pogodzić? Ktoś już z was próbował takiej sztuczki? Jak to jest z czasem? Powiedzmy, że nie potrzebuję imprez i mogę wypchać tydzień na maksa tylko...no właśnie, co wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Akademie muzyczna to studia bardzo pochłaniające czas wolny. Ogolnie da sie pogodzić dwa kierunki ale mam wątpliwości czy takie dwa jak akademia muzyczna i kierunek wokalistyka. Bardzo trudno sie tam dostać najcześciej idą tam osoby już po liceum muzycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanna Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 nie musisz od razu studiować, możesz iść do szkoły muzycznej i da sie pogodzic to ze studiami, albo mozesz też zapisać się tylko na lekcje spiewu do kogoś i wtedy dopasujesz sobie i terminy i częstotliwość tych zajeć pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Z tym akurat się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...