adi971 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam nie dostałem sie na swoje wymarzone studia informatyczne, lecz wybrałem jako drugi kierunek energetyka na który się dostałem. Składałem podanie na Politechnikę Krakowską na wydział mechaniczny. I tu mam do was pytanie studiować energetykę i za rok poprawić maturę z matmy i dostać się na informatykę jako 2 kierunek? Czy zrobić sobie rok przerwy i zacząć informatykę? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Moim zdaniem zrobić rok przerwy i dostać się na informatykę, po co marnować rok na innym kierunku. W tym czasie można zainwestować w sporo kursów, pójśc do pracy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi971 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Boje się o to że jak zrobię sobie rok przerwy to nie będę miał perspektyw na dalszą naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 przecież możesz się edukować i roku nie zmarnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi971 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panie Łukaszu czy studiowanie 2 kierunków jest sensowne i jak by to wyglądało na uczelni bo przecież nie dam rady być na 2 zajęciach w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 jest to pewnym wyzwaniem, uczelnie już nie chcą iść na rękę i dostosowywać zajęć do dwukierunkowców. 2 kierunki opłaca się tylko jeśli ma to jakiś sens, czyli np. informatyka/logistyka z językiem obcym np. filologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja bym radziła rozpocząć studia tam gdzie się dostałeś... Zawsze istnieje szansa że okaże się że to jest właśnie coś dla Ciebie i nie będziesz chciał rezygnować z tych studiów... Jak uda Ci się poprawić maturę i nadal Informatyka będzie Cię pociągać, to ją zaczniesz studiować i tyle:) 2 kierunki na raz, ech średnio to widzę niestety... choć znam takie osoby które ciągną 2 kierunki, nie jest jednak łatwo i czasu zero dla siebie mają;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 moim zdaniem to jednak szkoda roku i kasy podatników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi971 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Czy może mogę spróbować podczas roku studiów przenieść się na informatykę? Jest to realne? Mam zbytnio niechęć studiować rzeczy których nie będę lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi971 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jeszcze mam możliwość dostania sie na UP w Krakowie na informatyke tylko nie wiem jaki poziom prezentuje ta uczelnia. Może ktoś, coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dobra uczelnia dobry poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...