Drifter Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witajcie Zastanawiam się nad studiami zaocznymi we Wrocławiu lub w Warszawie(bardziej Wrocław, ze względu na to, że jest tańszy). Interesuję mnie kierunek informatyka. Czy ktoś z Was słyszał opinię o WWSIS Horyzont we Wrocławiu ? Chciałbym uniknąć późniejszego rozczarowania poziomem nauczania lub co najgorzej rezygnacji ze studiów. Czytałem również przeróżne opinie na temat tej uczelni, jedni polecają, inni nie. Proszę o pomoc PS. Myślałem również o politechnice wrocławskiej, lecz tam jest prowadzona rekrutacja na punkty i w połowie września dopiero wyniki podadzą, mi zależy na czasie. Chociaż co do poziomu PWr raczej nie ma się co czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na pewno trudno porównać tą uczelnie do politechniki, a jednak dyplom z studia.net/informatyka z politechniki ma większe znaczenie. Tej uczelni nie znam więc się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Politechnika Wrocławska to jedna z najlepszych uczelni technicznych i to chyba nie podlega dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dokładnie PWr jest świetne i na pewno warto starać się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...