Katarzyna1994 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam! w tym roku skończyłam studia licencjackie na kierunku geografia. Po tych 3 latach myślę że ten kierunek to nie do końca to i przeraziła mnie myśl że bardzo ciężko będzie znaleźć po tym pracę. Stoję teraz przed wyborem magisterki i nie mam pojęcia co zrobić. Z jednej strony mogłabym to kontynuować i wybrać na specjalność turystykę- jest to coś co mnie interesuje ale nie wiem czy to bardziej hobby czy praca w przyszłości. Z drugiej strony chciałabym zabrać się za coś innego co zwiększy moją szansę na rynku pracy ale nie mocno odbiegającego od tego z czego posiadam dyplom. Po odbyciu wolontariatu zainteresowała mnie organizacja imprez, eventów, targów. W szczególności interesowały by mnie imprezy sportowe. Proszę, pomóżcie mi, doradźcie coś! Nie wiem co dalej robić. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Hej, na początku doradzam pisać we właściwym dziale. Bedzie łatwiej uzyskać odpowiedz. Temat przenoszę zrob sobie II stopien z turystyki a z organizacji Eventow studia podyplomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Turystyka to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wydaje się chyba najbardziej odpowiednim kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...