twins97 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Hej A wiec jestem na liscie rezerwowej na studia dietetyka jestem na 176 miejscu myślicie że jest szansa się dostać(dodam że bła dopiero I tura)? Plus może głupie pytanie ale co to jest tak dokładnie lista rezerwowa? W tych 175 osobach przedemną śa osoby które się dostały? czy jak ja bym się chciała dostać to te 175 osób musi zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Lista rezerwowa, przyjęli np. 100 osób i taki był limit, następnie jesteś na 175 miejscu rezerwowym, to znaczy, że najpierw z pierwszej listy 100 przyjętych musi się zwolnić tyle miejsc zeby przyjąć kolejne osoby z listy a Ty na tej liscie jesteś na 175 miejscu. WIęc jeśli przyjmują np. tylko 100 osób to nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Szansa jest, gdyż na dietetykę prawie wszyscy z wysokimi wynikami to ludzie składający tam rezerwowo. Jest kolejna lista, dostają się nowi, potem kolejna i kolejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale zwróć uwagę na to która jest w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...