agnieszka26 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Mam takie pytanie, jestem w klasie humanistycznej w LO i wybieram sobie jako dodatkowy pzredmiot na maturze historię, ale potem stwierdzam że jednak chciałabym pójść na medycynę. No i mam pytanie czy ten przedmiot dodatkowy przy rekrutacji na studia będzie miał jakieś większe znaczenie, zakładając że mam 80% z historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 nie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Historia nie będzie miała znaczenia, ale poza nią musisz wybrać inne wymagane na studia przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Biologia i Studia na kierunku chemia wydają sie byc tutaj obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...