Doge666 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam, dziś o 15 otrzymałem wyniki rekrutacji na AGH, niestety, mając 866 pkt nie dostałem się na AiR na wydziale EAIiIB, dostałem się za to na informatykę stosowaną na wydziale Fizyki i studia.net/informatyka Stosowanej, a także na matematykę na wydziale Matematyki Stosowanej. Wyniki z UJ będą w czwartek, składałem podania na informatykę na wydziale Matematyki i studia.net/informatyka, matematykę oraz matematykę komputerową. Myślę, że nie powinno być problemu z dostaniem się na te kierunki. Moim głównym celem była robotyka na AGH, ale skoro nie wypaliła, który z pozostałych kierunków, na której uczelni wybrać? Czy informatyka stosowana na wydziale fizyki na AGH to dobre wyjście? Czym ta informatyka będzie się różnić np. od tej na wydziale EAIiIB? Może lepiej wybrać UJ? 22 albo 23 lipca na AGH zostanie uruchomiony nabór uzupełniający, czy istnieje szansa, że wtedy dostanę się na robotykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Myślę, że nie będą obniżali progów. Zobaczymy ile ludzi zrezygnuje z tej robotyki wybierając inny kierunek. Moim zdaniem najlepszą drugą opcją jest informatyka stosowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doge666 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Hmm rozumiem, a jak jest z fizyką jeśli chodzi o informatykę stosowaną na tym wydziale? Moje umiejętności fizyczne są raczej przeciętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie jest trudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doge666 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 O, dobrze wiedzieć W takim razie ostatnie pytanie, jak to jest z podręcznikami na studia? Zauważyłem, że są jakieś darmowe elektroniczne wersje książek na AGH np. z matematyki czy fizyki, ale nigdzie nie znalazłem informacji o listach podręczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie ma czegoś takiego jak podręczniki w Twoim rozumieniu. Na każdym przedmiocie dostajesz sylabus- ksiazki obowiązkowe i ponad obowiązkowe. Sam wybierasz z czego sie uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doge666 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie miałem pojęcia że tak to działa, dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...