Bartosz Krecik Świderski Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Cześć. Potrzebuję wskazówek co do wyboru kierunków studiów na AGH. Zdawałem maturę z fizyki i matematyki rozszerzonej i w sumie fizyka bardziej do mnie przemawia. Moimi mocnymi stronami z niej jest cały ruch, termodynamika, fale i chciałbym w późniejszym czasie poruszać się głównie w tych działach. Bardzo nie lubię prądu, słabo do mnie trafia, tak samo jak informatyka, którą o ile mogę chciałbym unikać. Jak na razie wybrałem Mechanikę i budowę maszyn oraz Inżynierię mechaniczną i materiałową. Macie może propozycje innych kierunków które były odpowiednie dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Wybór kierunku to kwestia własnych predyspozycji, nikt za Ciebie zrobic tego nie może. Moge tylko powiedziec, ze oba te kierunki sa bardzo fajne i dają podobne mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_0497 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Moim zdaniem powinieneś wybrać według swoich upodobań i zainteresowań, tu masz spis kierunków technicznych, przejrzyj sobie i dopasuj według tego co lubisz http://www.studia.net/techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 warto jeszcze poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...