detrax Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam, Aktualnie jestem na IV semestrze studiów, jednak zdrowie trochę się sypie przez co opuszczam dużo zajęć i narobiłem sobie mnóstwo braków. Nie wiem czy dam radę wszystko pozaliczać. Czy jest możliwość bym zaliczył ten IV semestr w następnym roku akademickim bez straty tego co już pozaliczałem czyli trzech semestrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 ten, dostaniesz warunkowe zaliczenie semestru. Zgłoś się już dzisiaj do Dziekana to nie bedzie robił problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detrax Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Będzie trzeba w związku z tym uiścić jakieś opłaty? Dodam też, że mam już jeden warunek z II semestru do zaliczenia w tym semestrze. Nie będzie to przeszkodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 będzie, ale można to przeskoczyć. Za warunek się płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detrax Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...