sQrek Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam. Właśnie kończę Technikum Ekonomiczne i tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć Jakie kierunki studiów mogę wybrać na podstawie ukończonej szkoły jaką jest to technikum oraz zainteresowań takich jak Informatyka-> Multimedia/Gry/Grafika. Czy są jakieś kierunki studiów, które w jakimś stopniu to łączą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Hej, Najlepiej to iść na informatykę, po prostu. Powstają nowe kierunki jak projektowanie gier, jednak moim zdaniem możesz to samo robić po informatyce. Jednak to już niekoniecznie zgodne z technikum ekonomicznym. Polecam lekturę www.studia.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_0497 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Zainteresowania bardzo ułatwiają pracę w przyszłości- bo krótko mówiąc robi się to co lubi , więc jeśli gry, grafika i multimedia są też w tym kręgu zainteresowań to sprawdź koniecznie wyżej napisane kierunki na również wyżej podanej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dokładnie, przede wszystkim są chęci do skończenia studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQrek Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Mam pytanie odnośnie kierunku studiów związanych z reklamą i marketingiem. Myślałem żeby iść na tego typu studia i moje pytanie brzmi czy w późniejszym etapie np. po skończeniu studiów jest szansa na pogodzenie tego co mnie interesuję z ukończonymi studiami. Doprecyzuję. Czy np. te studia pozwolą mi pracować w mediach w dziale Podyplomówki z reklamy, czy też pracy przy różnego typu eventach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W obu tych działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQrek Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mam takie pytanie Panie Łukaszu. Widzę że jest Pan z Torunia. Czy jest jakaś uczelnia w Toruniu lub Bydgoszczy gdzie mogę znaleźć kierunek jaki mnie interesuję? Ten odnośnie reklamy/marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Masz dwie poważne opcje. UMK Wydzial Zarzadzania i Ekonomii, który należy do jednych z lepszych w swojej dziedzinie. Druga opcja to WSB, oni doskonale szkoła w zakresie marketingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...